Η QUBITEQ σε νεο κτήριο

QUBITEQ

 
Η QUBITEQ από 1/7 μετακομίσε σε νέο της κτίριο!

 Η νέα μας διεύθυνση είναι:

Φαραντάτων 6-10
11527 Αθήνα
(κάθετη Μεσογείων δίπλα στον Πύργου Αθηνών) 

Ενδέχεται για μικρό χρονικό διάστημα να διακοπεί προσωρινά η τηλεφωνική επικοινωνία με το κέντρο μας, λόγω της μεταφοράς των τηλεφωνικών γραμμών.
Για το λόγο αυτό μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνείτε μαζί μας με email.
Για έκτακτη ή επείγουσα επικοινωνία, παρακαλούμε καλέστε μας στο 6942 293032 (Γιώργος Πράσινος).

 

Hotech - Αλλαγή επωνυμίας σε QUBITEQ

QUBITEQΗ Hotech μετονομάζεται σε QUBITEQ και ανοίγει μια νέα σελίδα με στόχο την περαιτέρω εδραίωση της παρουσίας της, παραμένοντας ισχυρός εταίρος για τους συνεργάτες της.

Έχοντας μακρόχρονη πορεία στην ελληνική αγορά, με υπηρεσίες και προϊόντα σε τεχνολογίες αιχμής, η ομάδα της Hotech, αντικρίζει την επόμενη μέρα με νέο όνομα, παραμένει στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας και ως QUBITEQ δημιουργεί ένα ισχυρό portfolio λύσεων με στόχο την κορυφή στις αγορές όπου έχει παρουσία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Silver Tourism Award για το NFC Hotel της Hotech

Το Silver Tourism Award 2016 για την πρωτοποριακή λύση λογισμικού NFC Hotel – All Inclusive Electronic Management απέσπασε η Hotech στην τρίτη διοργάνωση του θεσμού. Η Hotech συμμετείχε στην ενότητα «Technology & Automation», αποσπώντας το Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Innovative Use of Technology».

Το NFC Hotel All Inclusive Electronic Management, μία καινοτόμος λύση λογισμικού για ξενοδοχειακά συγκροτήματα και θέρετρα, δίνει τη δυνατότητα επισκόπησης της λειτουργίας της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο. Το απλό πλαστικό βραχιόλι που φορούν παραδοσιακά οι επισκέπτες των all-inclusive θερέτρων, αντικαθίσταται από ένα  «έξυπνο» NFC βραχιόλι που ενσωματώνει ένα ασφαλές ηλεκτρονικό κύκλωμα (chip), δημιουργώντας μία μοναδική, ηλεκτρονική ταυτότητα για τον κάθε επισκέπτη.

Ένα “άγγιγμα” μεταξύ του “έξυπνου” βραχιολιού και ενός  κινητού τηλέφωνου ή tablet που έχει στην διάθεσή του το προσωπικό του ξενοδοχείου επιτρέπει την διαχείριση λειτουργιών όπως τον έλεγχο πρόσβασης, την καταγραφή παρουσίας, την καταγραφή καταναλώσεων, ηλεκτρονικό εισιτήριο ή/και κουπόνι, κ.α.  Επιπρόσθετα ο επισκέπτης μπορεί να προαγοράσει μονάδες (credits) που φορτώνονται στο NFC βραχιόλι του και στην συνέχεια να τις εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (μικροσυναλλαγές) μέσα στους χώρους της ξενοδοχειακής μονάδας.

Τα δεδομένα που συλλέγονται από τη χρήση των «έξυπνων» βραχιολιών μεταδίδονται από τις κινητές συσκευές του προσωπικού στην κεντρική βάση δεδομένων της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας πληροφορίες για την επισκεψιμότητα των χώρων, τις προτιμήσεις των επισκεπτών, την κατανάλωση υπηρεσιών και αγαθών, καθώς και στατιστικά στοιχεία που δίνουν την δυνατότητα στην επιχείρηση για προγραμματισμό και στρατηγικό σχεδιασμό.

Τα Tourism Awards είναι επιχειρηματικά βραβεία που απονέμονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις πλέον καινοτόμες πρωτοβουλίες και πρακτικές επιχειρήσεων και φορέων του Ελληνικού Τουρισμού. Διοργανώνονται από την Boussias Communications και την έκδοση Hotel & Restaurant και η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιείται online από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή βάσει ειδικά διαμορφωμένων κριτηρίων αξιολόγησης.

Silver Tourism Award Silver Award

24/06/2015 Gold Mobile Excellence Award για το NFC MyFair της Hotech

Το Χρυσό Cyta Mobile Excellence Award 2015 για την πρωτοποριακή λύση λογισμικού NFC MyFair απέσπασε η Hotech στην πρώτη διοργάνωση του θεσμού.

Η Hotech συμμετείχε στην ενότητα «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στον Κλάδο του Κινητού Επιχειρείν», αποσπώντας το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Innovative NFC (Near Field Communication) Application για το NFC MyFair, μία καινοτόμο λύση λογισμικού για τη διαχείριση εκδηλώσεων, που παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε διοργανωτές και δημιουργεί μια νέα εμπειρία παρουσίας στους συμμετέχοντες.

Ειδικότερα, το NFC MyFair αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εκδηλώσεων όλων των ειδών, όπως εκθέσεις, συνέδρια, συναυλίες, αθλητικές και άλλου είδους διοργανώσεις. Βασίζεται στην τεχνολογία NFC και σε NFC κινητές συσκευές που αναλαμβάνουν πολλαπλούς ρόλους προκειμένου να διευκολύνουν τον επισκέπτη παρέχοντάς του μια πρωτοποριακή εμπειρία χρήσης.

cyta mobile awards Gold Award

5/5/2015 Συνεργασία της Hotech με την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ ΑΕ του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς

Η υπηρεσία NFC Field Service της Hotech υποστηρίζει την ηλεκτρονική καταγραφή των μετρήσεων της κατανάλωσης νερού στις ΒΙ.ΠΕ

Η καταγραφή μετρήσεων των υδρομέτρων των επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες στις βιομηχανικές περιοχές στην Ελλάδα πραγματοποιείται πλέον ηλεκτρονικά από την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ ΑΕ, μέσω της υπηρεσίας NFC Field Service της Hotech.

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ΑΕ ανήκει στον Όμιλο Πειραιώς µε συμμετοχή κατά 35% του Ελληνικού Δημοσίου. Κύριο αντικείμενό της είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η εκμετάλλευση και η διαχείριση βιομηχανικών περιοχών (ΒΙ.ΠΕ. – ΒΕ.ΠΕ. – ΒΙΟ.ΠΑ.) και Επιχειρηματικών πάρκων (Ε.Π.).

Η υπηρεσία NFC Field Service της Hotech, περιλαμβάνει μία κεντρική πλατφόρμα διαχείρισης επιχειρήσεων και υδρομέτρων, προγραμματισμό επισκέψεων, native mobile application για την καταγραφή της μέτρησης από τους ελεγκτές και web interface για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των ενεργειών που εκτελούνται σε πραγματικό χρόνο (real time).

Με την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας NFC, δηλαδή της «επικοινωνίας με ένα άγγιγμα», η εφαρμογή κινητού τηλεφώνου της υπηρεσίας NFC Field Service, διευκολύνει τον εργαζόμενο στα καθήκοντά του απλουστεύοντας τη συλλογή πληροφοριών, ενώ παράλληλα ενισχύει την ακρίβεια και την ασφάλεια των μετρήσεων.

Ο ελεγκτής αγγίζει με κινητό τηλέφωνο το NFC tag που έχει τοποθετηθεί σε κάθε υδρόμετρο και καταγράφει την ένδειξη, συμπληρώνει ερωτήσεις και σχόλια, αναφέρει περιπτώσεις βλάβης και επισυνάπτει σχετικές φωτογραφίες για την πιστοποίηση της κατάστασης του υδρομέτρου. Τα στοιχεία και οι μετρήσεις που συλλέγονται, τροφοδοτούν αυτόματα την κεντρική πλατφόρμα έκδοσης λογαριασμών ύδρευσης των επιχειρήσεων.

 Etva